28 Maart 1999: Opening van de attractie “Honey I Shrunk The Audience”


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Discoveryland is bij uitstek het Land van technologische innovatie, de ideale plek om de gebouwen van het prestigieuze Imagination Institute in te richten. Het zal gebeuren op 28 maart 1999, tijdens een gedenkwaardige inhuldiging in aanwezigheid van het Franse voetbalteam, nog vers gekroond met de titel van wereldkampioen. Iets om je heel klein te voelen in hun aanwezigheid!

“Honey I Shrunk The Audience” is een van de eerste 4D-attracties met niet alleen een 3D-filmvertoning, maar ook veel speciale effecten in de kamer.

In dit buitengewone avontuur worden bezoekers uitgenodigd om de uitreiking van de Uitvinder van het Jaar-trofee aan professor Wayne Szalinski bij te wonen voor zijn beroemde krimpmachine ontdekt in de film Honey, I Shrunk the Kids (1990). Maar het is duidelijk dat niets gaat zoals gepland, en het is het hele publiek dat zal krimpen. Om dit te doen, worden de toeschouwers op een enorm platform van bijna 100 ton geplaatst op cilinders, waardoor het kan bewegen volgens de bewegingen van de personages in de film. De illusie is enorm!

De film werd geregisseerd door Randal Kleiser, de regisseur van “Honey, I Shrunk The Kids”, het tweede opus in de saga, (1992), en op muziek gezet door dezelfde componist, Bruce Broughton, die ook te danken had aan het Visionarium en CinéMagique scoort.

Want voor zo’n attractie moet je zien… GROOT!

Honey I Shrunk the Audience

Een reactie achterlaten

Translate this website