Cresend’O Watercircus in Disneyland Paris


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Bereid u voor op een onvergetelijk spektakel. Welkom in een wereld waar water een kunstvorm is.

Onder het doek van een echte circustent zorgt de hoogstaande technische uitrusting ervoor dat een zwembad met een inhoud van bijna 600 000 liter water afwisselend verschijnt en verdwijnt gedurende de voorstelling. Waterdanseressen, duikers, acrobaten en trapezewerkers wervelen door water, luch en vuur in deze grootse water – en muziekshow.

Welkom in de wereld van Crescend’O.


Laat u niet voor de gek houden door die clowns!

Crescend’O is een show die op een bijzondere manier circus met water combineert. Clowns zijn natuurlijk onmisbare personages in het klassieke circus. Ze maken jong en oud aan het lachen! Een tip voor insiders: als een van de clowns bij u in de buurt komt, dan kunt u behoorlijk nat worden!

Laat u meevoeren op de stroom van het waterballet.

Crescend’O is bedacht door Muriel Hermine, de beroemde kampioene kunstzwemmen. Het is een unieke mengeling van circus en water die u 1.50 uur lang meeneemt naar een wereld vol dromen en magie.

Houd uw ogen goed open, anders mist u de mooiste dingen.

Crescend’O is een verrassende show voor iedereen. U maakt kennis met allerlei opmerkelijke figuren, zoals een verliefde pad, pinguïns die kunnen schaatsen en buitenaardse wezens die trampoline springen. Opeens zijn ze er, vliegen door de lucht en veranderen in een oogwenk van gedaante.

Laat uw oren strelen door de muziek.

Crescend’O is niet alleen een feest voor uw ogen maar ook voor uw oren. Hebt u al eens zeemeerminnen aria’s uit opera’s horen zingen, begeleid door drums? De muziek zweeft over de zeven wereldzeeën en voert u van de ene indruk naar de andere mee.

Geniet van de variatie en magie van de show.

Dertig artiesten uit de hele wereld springen, dansen, duiken en vliegen temidden van de vier oerelementen. U weet gewoon niet waar u moet kijken, zo’n wervelwind van kleur en beweging is het.

Voel kippenvel van emotie opkomen.

Crescend’O is een symfonie van kleuren. Laat u betoveren door de gratie van een amazone op een witte schimmel, de grandioze kostuums en de melodieën van een accordeonspeler op de maan.

Een reactie achterlaten

Translate this website