Disneyland Paris 1998: de hartverwarmende wintermaanden


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris 1998 evenementen en speciale activiteiten in het Themapark

Najaar, winter en voorjaar lenen zich bij uitstek voor een bezoek aan Disneyland Paris. De meeste attracties zijn namelijk overdekt, het is er minder druk, en er zijn altijd evenementen en speciale activiteiten in het Themapark. Bovendien kunt u flink wat geld besparen met de Kids Free-actie. Hier leest u alles wat u deze winter in Disneyland Paris te wachten staat.

Disneyland Paris 1998

Kerstparade

De parade is deze kerst zeer bijzonder. The Christmas Parade waarbij echte rendieren de arrenslee van de kerstman trekke, is dit jaar op de muziek van ‘De Notenkrakersuite’. De marcherende speelgoedsoldaatjes en de sierlijke kandelaarsdraagsters ontbreken ook dit jaar niet in deze parade.

Wonderful World of Disney Parade

Vanaf 11 januari is er ook weer “The Wonderful World of Disney Parade”. Twaalf praalwagens vertellen het verhaal van Disney: van Steamboat Willie tot en met de Griekse held Hercules. Alle bekende DIsney-klassiekers zoals Mickey en Minnie, Jungle Book, Aladdin, Sneeuwwitje en de zeven dwergen zullen in dit spektakel te zien zijn. Kinderen kunnen actief deelnemen aan deze parade.

Main Street Electrical Parade

Natuurlijk is er ook de winter een Electrical Parade. Van 7 november t/m 13 december elke zaterdag en zondag, van 19 december t/m 3 januari dagelijks en van 9 januari t/m 21 maart elke zaterdag.

Mickey’s Winter Wonderland

Vanaf 3 oktober tot eind maart is er in het Chaparral Theater (Frontierland) een nieuwe show te zien dit zicht afspeelt in een winters dorpje, waar Mickey en zijn vriendjes wonderlijke avonturen beleven.

Tree Lighting Ceremony

Van 7 november t/m 10 januari zal dagelijks door Mickey samen met een kind de lichtjes van de grote kerstboom in Main Street, USA worden aangestoken.

Mulan’s Chinees Carnaval

Begin december komt er een nieuwe Disney-tekenfilm in de bioscopen, namelijk Mulan. Het verhaal gaat over Mulan, het heldhaftige Chinese meisje, haar beschermer Mushu – een klein, listig draakje – en de dappere krijgen Shang. Deze winter zullen deze figuren ‘live’ in het Themapark te zien zijn.

Mulan, the Legend

In Videopolis (Discoveryland) is er een speciale show vanaf 28 oktober tot eind maart. Chinese artiesten van het circus van Peking laten hun acrobatische kunsten zien in een wervelend spektakel. Het decor verandert van het dorp van Mulan in een legerkamp en uiteindelijk in de keizerlijke stad.

Mulan Happening

In Main Street USA worden de bezoekers begroet door het Chinese meisje Mulan. Tegelijkertijd voeren Chinese artiesten en acrobaten een verbazingwekkende show op.

Meer artikels over 1998 >

Disneyland Paris tijdens het Kerstseizoen?

Plan een bezoek

Een reactie achterlaten

Translate this website