Disneyland Paris Jaarpas: de oude coupons voor 20% korting voor 1 dag


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Als je een jaarpas voor Disneyland Paris hebt is het vanzelfsprekend dat je korting krijgt bij merchandise en restaurants. De kortingen schommelen volgens het type jaarpas dat je hebt. Heb je bijvoorbeeld de duurste jaarpas, momenteel is dat de Infinity Jaarpas, dan heb je automatisch -20% als je merchandise koopt en -15% bij restaurants. (op enkele uitzonderingen na).

Disneyland Paris Jaarpas kopen dan kreeg je een coupon voor 1 dag

Maar vele jaren terug was dat niet zo. De kortingen waren iets lager, uiteraard ook de prijzen voor de jaarpassen, en bij de aankoop van een nieuwe jaarpas of een verlenging kreeg je toen een extra coupon waarmee je enkel tijdens die ene dag -20% kreeg in plaats van de -10% korting die voor je jaarpas geldig was. Op de coupons werd de datum gestempeld zodat je die enkel die ene dag kon gebruiken.

Dit zijn enkel voorbeelden van zo’n coupons, ze dateren van 17 Januari 2002.

Disneyland Paris Jaarpas

Wil je ook vaker naar Disneyland Paris?

Kies dan voor een Disneyland Paris Jaarpas. Je hebt de keuze uit verschillende jaarpassen met telkens andere prijzen en voordelen.

Een reactie achterlaten

Translate this website